Motorbeurs Utrecht

logo motorbeurs 2018

MOTORbeurs Utrecht

Met de officiële aankondiging van de data voor MOTORbeurs Utrecht weten alle Nederlandse motorrijders direct wanneer het motorseizoen 2018 gaat beginnen. Op donderdag 22 februari om 10:00 uur openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zich voor het jaarlijkse motorfeest om op zondagavond pas om 18:00 uur weer te sluiten, waarna tussen de 90.000 en 100.000 motorrijders op bezoek geweest zijn. Als motorrijder ga je naar Utrecht, zo makkelijk is het.

Naast de symbolische opening van het seizoen biedt MOTORbeurs Utrecht een enorme lijst aan praktische en leuke redenen om langs te komen. De praktische kant? Het is het ideale moment om een andere motorfiets, kleding, accessoires of andere motorgerelateerde zaken aan te schaffen. Van de nieuwste motoren tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap; het is er en wordt verkocht door de experts, zodat altijd het juiste advies gegeven wordt. Informeren, vergelijken, kiezen en beursaanbiedingen zoeken; dit is hèt moment!

Minstens even belangrijk is het hoofdstuk vermaak. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, speciale acties, live motorbuilds, motorsport, clubmeetings, voorbereidingen voor motorreizen, motorvermaak voor de jongsten, adviessessies; het is er allemaal en nog veel meer! Bedenk dan dat dit allemaal compleet gemaakt wordt door een zeer ruim aanbod aan horeca in de diverse cafés, en je kunt je makkelijk voorstellen dat de sfeer gewoon klopt!

Informatie MOTORbeurs Utrecht 2018:

Donderdag 22 februari    10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 23 februari          10:00 - 22.00 uur
Zaterdag 24 februari       10:00 - 18:00 uur
Zondag 25 februari         10:00 - 18:00 uur

Toegangskaarten zijn NU online met vroegboekkorting te koop via motorbeursutrecht.nl.

Je vind ons in hal 10 stand C024. Kom je op de motor, dan kun je in hal 3 parkeren. Gebruik het volgende adres in je navigatie: Fentener van Vlissingenkade 1, 3521 AA, Utrecht.

Noordelijke Motorbeurs

Op 19 januari 2018 start het motorseizoen met de 23e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs, vanaf dit jaar in de TT-Hall in Assen. Op de beurs presenteren ca 120 bedrijven, clubs en andere organisaties zoals de Politie en de MAG, hun producten en diensten. Ook het TT-circuit is natuurlijk aanwezig evenals het TT-museum. Nieuwe modellen zijn te verwachten van diverse merken zoals Kawasaki, Harley-Davidson en KTM. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals het sleutelplein "Customworxs" m.m.v. bekende merken als Motorcyclestorehouse, Motorcycle Academy, HK Supsension en Powerplustools. Hier kan men bij deskundigen meer over motortechniek te weten komen. Voor een betere rijvaardigheid zijn er diverse bedrijven voor motortrainingen.

NMNB 2018 custom

De Noordelijke Motorbeurs vindt dit jaar voor het eerst plaats in de TT-Hall in Assen.

TCN is niet vertegenwoordigd op de beurs. Wij staan wel op de Motorbeurs in Utrecht. Voor het gemak hebben we de beurs wel opgenomen in de kalender gezien het voor leden in de noordelijke provincies interessant kan zijn.

Koud

Het jaar loopt op zijn einde. In sommige delen van het land heeft de eerste nachtvorst de komst van de winter inmiddels aangekondigd.

Wij sluiten het seizoen traditioneel af met de Snertrit op zondag, 19 november. Deze keer kent de rit nog een plus. Tip: mocht je je tong hebben verbrand aan de snert, dan ben je meteen op de juiste plek om het euvel de laten verhelpen.

Ook de datum en locatie voor de ALV 2018 zijn immiddels bekend. Noteer alvast zaterdag, 13 januari 2018 in je agenda. Wij heten je dit jaar welkom in Café De Panda in Arkel.

Nazomer

activiteiten

De zomer is alweer op zijn retour, maar het (mooi weer) motorseizoen beslist nog niet. Op de TCN agenda staan een paar mooie activiteiten klaar, waarvoor nog ruim voldoende plekken zijn.

Zondag, 3 september nodigen we je uit om deel te nemen aan de Maasvlakterit. Vanuit Barendrecht zullen we eerst de Hoeksche Waard verkennen om vervolgens door te rijden naar het nieuwste stukje (vaste) land van Nederland. Wil je voordelig lunchen bij Paviljoen Stormvogel? Schrijf je dan voor vrijdag, 2 september in voor de rit en geef op het inschrijfformulier aan, dat je wenst gebruik te maken van het luncharrangement.

Twee weken later, op zondag, 17 september, kun je je voertuigbehersing op proef stellen tijdens een dag Trial Rijden in Enschede. Wie weet kom je tot de ontdekking van verborgen talenten... Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in.

Mocht je de 17e niet kunnen of houd je het liever vlak als je het onverharde opzoekt, dan is er nog de traditionele Drenthe Allroad rit op zaterdag, 30 september. Houd website en forum in de gaten voor meer informatie over dit uitstapje voor ervaren en minder ervaren zandhazen.

Als herfstig uitstapje vind ook dit jaar in oktober weer het TCN Buitenlandweekeinde plaats. Inmiddels staat Hotel Daytona te Dasburg (D) geheel tot onze beschikking. Er kan dus ook voor dit uitstapje nog worden ingeschreven. Wil je graag een weekeind vol rijplezier, goed eten, mooie afwisselende landschappen en een hoop gezelligheid, schrijf je dan in via onze website.

Zomer

De zomer is in volle gang. Veel van onze leden trekken al dan niet op de motor over de landsgrenzen heen. Mocht je tijdens het hoogtij van de zomervakantie toch in Nederland verblijven, kom dan beslist naar de Elburgrit op 5 augustus. Het belooft een hele mooie rit te worden.

summer 02

Ook in de nazomer is het nog heerlijk motorrijden. In september komen de zandhazen weer volop aan hun trekken tijdens de traditionele Drenthe Allroad rit en het weekend Trial Rijden. Rijd je liever op asfalt, zet dan de Maasvlakterit op 3 september alvast in je agenda.

Activiteiten