Snertrit Plus

Snertrit Plus

Van 19-11-2017 10:00 tot 19-11-2017 17:00

Bij McDonalds IJsselstein

Geplaatst door Moupie

Categorie├źn: Toertochten

Labels: verhard


Net als bij de openingsrit van dit seizoen starten we met de Snertrit bij McDonalds in IJsselstein. We rijden al snel de Lekdijk op en volgen die bijna tot aan Schoonhoven, want vanaf 1 november is dat weer toegestaan. Het laatste stuk (rechtsaf de dijk af de Tiendweg op) is een onverharde gravelweg met wat kuilen. Goed te doen maar wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Als je dat niet wil kun je ook gewoon de Lekdijk volgen tot Schoonhoven, waar beide routes weer samenkomen.
 
Voorbij Schoonhoven pakken we nog een stukje dijk tot bij Bergambacht. Via Vlist, Haastrecht, Hekendorp en Oudewater komen we dan in Driebruggen, waar de soep klaar staat en we rond kunnen lopen in de kazerne van de brandweer. Dus heb je altijd al eens in een brandweerauto willen zitten of ben je benieuwd hoe het in z'n werk gaat bij de brandweer dan is deze Snertrit Plus een mooie gelegenheid. Richard Sluijk zal in de kazerne rondlopen om vragen te beantwoorden.

Honda motorcycles of Tehran Fire Department (1)

Na de soep zijn er nog 54 kilometers van de route over om uit te buiken en daarna bij het AC Restaurant in De Meern nog iets te drinken.

We zien jullie graag op de Snertrit Plus 2017.