Oostrit DEADLINE aanstaande vrijdag 12:00

Van 04-07-2020 10:00 tot 04-07-2020 16:00
Geplaatst door TCN PR
Categorieën: Toertochten
Hits: 4054
De Oostrit is de eerste rit die weer doorgang kan gaan vinden. Vanaf Angerlo rijden we verder oostwaarts de Achterhoek in om ter hoogte van Winterwijk weer de weg terug te vervolgen. We zullen enkele stroken aan zandwegen passeren, maar er zal ook een volledig asfalt alternatief beschikbaar zijn.  
Om problemen met reserveren in de horeca te voorkomen regelt de Transalpclub een handige Plus; een lunchpakketje voor iedere deelnemer op een vast punt aan de route. Geef je op tijd op zodat wij de lunchpakketten kunnen regelen. Het staat je natuurlijk vrij om zelf een lunch locatie te reserveren, maar voor de club is dit niet te regelen.  We raden aan om van te voren alvast de groep waarmee je gaat rijden te bepalen. Dit kan op het forum in het topic over de Oostrit. Het liefst zien we groepen van maximaal 5 personen.
 

AANMELD DEADLINE aanstaande vrijdag 12:00
Dit in verband met het regelen van de Lunchpakketten en BBQ.

 
Er is ook een Allroadrit met meer dan paar stroken zandwegen.
 
 
Onze startlocatie is Camping Mietvelder, bekend van het NTT van vorig jaar. Bij de start kunnen we hier op gepaste afstand een kop thee of koffie nuttigen en ook eindigen we hier onze rit met een drankje.
Verder biedt de Mietvelder een barbeque aan na afloop van de rit voor €15, ook is het mogelijk om met een tent te overnachten inclusief ontbijt voor €15. Geef dit APART door aan door te mailen naar stammtisch.oost@35007.nl.