AFGELAST Buitenland weekend 2020 VOL

Van 25-09-2020 16:00 tot 27-09-2020 10:00
Geplaatst door TCN Webmaster
Categorieën: Evenementen
Hits: 3163

Buitenlandweekend 2020 Teutoburgerwald, 25 t/m 27 september VOL

 

Aanmelden voor de reservelijst is mogelijk.

 

Uiteindelijk is de keus gevallen op het Familiehotel – Restaurant Gerold, niet in het midden van de natuur maar aan de rand van het historische Paderborn. We werden verwacht en enthousiast welkom geheten. Dit keer klopte gelukkig wel alles, prettige kamers met goede bedden, eigen ruimte, sauna, bar, goed bier, kundige kok, leuke bediening, het was er allemaal!

 

Inmiddels hebben we een aantal leuke routes bekeken en met locals besproken dus die routes dat gaat helemaal goed komen. De langste route wordt ongeveer 290 km en tipt het noordelijk deel van het Sauerland bij Willingen aan. Maak je niet ongerust, we zullen ook kortere routes maken. Heb je geen zin om op zaterdag te rijden, geen nood de bus stop praktisch voor de deur en brengt je in ongeveer 10 / 15 minuten naar het historisch centrum van Padenborn. Er zijn in de omgeving overigens voldoende bezienswaardigheden dus bij slecht weer zijn er voldoende alternatieven.

 

Wat gaan we doen?

  • Vrijdag zijn we vanaf 16:00 uur welkom en krijg je aan het begin van de avond een driegangen diner geserveerd;
  • Zaterdag kan je één of meerdere mooie motorroutes rijden;
  • Zondag, na het ontbijt, checken we weer uit. Omdat hotel Gerold op ongeveer 300 km afstand ligt van Utrecht kan je er ook voor kiezen om eerst nog een mooie route door het Teutoburgerwald te maken voordat je richting huis gaat.

 

De vrijdag- en de zaterdagavond kun je naar believen invullen maar we zullen, indachtig de positieve reacties op het buitenlandweekend 2019, weer wat leuks bedenken. Dit keer helaas geen kegelbaan maar daar passen we wel een mouw aan.

 

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 10 éénpersoonskamers, 20 tweepersoonskamers, 17 van de tweepersoonskamers hebben twee gescheiden bedden.

Alle kamers beschikken over eigen douche / toilet, kleuren LED-tv en in het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.

Je kunt in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een goed glas wijn of bier van de tap bijpraten in de gezellige bar. Verder beschikt het hotel over een ruime verharde privéparkeerplaats en een royaal terras.

 

Ideeën voor de vrijdag

Ook dit jaar zullen we, voor de deelnemers die dat uiteraard willen, een mooie toertocht uitzetten. We zullen verzamelen op een leuke locatie nabij Arnhem.

 

Inschrijven en kosten

Het aantal deelnemers is beperkt tot 58 personen. Vanwege de grote belangstelling van de afgelopen twee jaar wordt het weekend primair alleen opengesteld voor TCN-leden en hun partner. Inmiddels hebben zich 58 deelnemers aangemeld. We zullen ook dit jaar weer een reservelijst aanleggen voor het geval iemand door onvoorziene omstandigheden niet kunnen deelnemen. Plaatsing op de reservelijst is op volgorde van aanmelden.

 

De kosten van dit weekend bedragen:

  • éénpersoonskamer € 160
  • p.p. €120.

Hiervoor heb je dan 2 overnachtingen, 2x een ontbijt en 2x een driegangen buffetdiner. Als je speciale dieetwensen hebt dan kijken we of daarmee rekening kan worden gehouden. Bij de inschrijving kan je aangeven welke dieetwensen dat zijn. Lunches onderweg, drankjes, borrelhapjes etc etc zijn voor eigen rekening.

 

Schrijf je hier in: https://leden.conscribo.nl/Tcn/inschrijfformuliertcnbuitenlandweekend2020

 

Eventuele afspraken zoals het aanrijden op vrijdag verloopt via het forum via het topic ‘Buitenland weekend 2020’. De verschillende routes zullen we tijdig verspreiden zodat je thuis al kunt kijken welke route(s) je voorkeur hebben.

 

NB

  • De Transalpclub is geen reisorganisatie en voorziet niet in een annuleringsregeling, spreek ingeval van een annulering je eigen annuleringsverzekering aan. Bij annulering kan wel bemiddeld worden met leden die eventueel op de reservelijst staan.
  • Als je al op donderdag 24 september naar Duitsland wilt gaan dan willen we als orga-team bekijken of je al eerder in hotel Gerold terecht kunt. Laat dat bij inschrijving even weten dan zullen we dat bespreken met de eigenaar.