Buitenland weekend 2021

Van 24-09-2021 16:00 tot 26-09-2021 10:00
Geplaatst door TCN Webmaster
Categorieën: Evenementen
Hits: 4949

Buitenlandweekend Teutoburgerwald,  24-26 september 2021

 

Het buitenlandweekend vorig jaar moesten we helaas vanwege alle coronamaatregelen annuleren, maar we gaan nu voor de herkansing!

De deelnemers die zich vorig jaar hebben ingeschreven, hebben inmiddels de kans gekregen zich opnieuw in te schrijven. De belangstelling was groot maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar en de inschrijving staat inmiddels open.

We gaan weer naar het Familiehotel – Restaurant Gerold (www.hotel-gerold.de) aan de rand van het historische Paderborn. Fijn team, leuke kamers met goede bedden, eigen ruimte, sauna, bar, goed bier, kundige kok, leuke bediening; het is er allemaal!

We hebben een aantal leuke routes bekeken en met locals besproken dus die routes dat gaat helemaal goedkomen. De langste route wordt ongeveer 290 km en tipt het noordelijk deel van het Sauerland bij Willingen aan. Maak je niet ongerust, we hebben ook kortere routes gemaakt. Heb je geen zin om op zaterdag te rijden, geen nood de bus stop praktisch voor de deur en brengt je in ongeveer 10 / 15 minuten naar het historisch centrum van Padenborn. Er zijn in de omgeving overigens voldoende bezienswaardigheden dus bij slecht weer zijn er voldoende alternatieven.

 

Wat gaan we doen?

  • Vrijdag zijn we vanaf 16:00 uur welkom en krijg je aan het begin van de avond een driegangen diner geserveerd;
  • Zaterdag kan je één of meerdere mooie motorroutes rijden;
  • Zondag, na het ontbijt, checken we weer uit. Omdat hotel Gerold op ongeveer 300 km afstand ligt van Utrecht kan je er ook voor kiezen om eerst nog een mooie route door het Teutoburgerwald te maken voordat je richting huis gaat.

 

De vrijdag- en de zaterdagavond kun je naar believen invullen maar we zullen, indachtig de positieve reacties op het buitenlandweekend 2019, weer wat leuks bedenken. 

 

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een aantal éénpersoonskamers en tweepersoonskamers waarvan de meeste met gescheiden bedden. Alle kamers beschikken over eigen douche / toilet, kleuren LED-tv en in het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.

Je kunt in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een goed glas wijn of bier van de tap bijpraten in de gezellige bar. Verder beschikt het hotel over een ruime verharde privéparkeerplaats en een royaal terras.

 

Ideeën voor de vrijdag

Ook dit jaar zullen we, voor de deelnemers die dat uiteraard willen, een mooie toertocht uitzetten. We zullen verzamelen op een leuke locatie nabij Arnhem.

 

Inschrijven en kosten

Het aantal deelnemers is beperkt en het weekend is inmiddels vol. Als je je toch wilt aanmelden dan kom je op de reservelijst. Plaatsing op de reservelijst is op volgorde van aanmelden via het inschrijfformulier. De kosten worden pas in rekening gebracht als je daadwerkelijk vanaf de reservelijst alsnog kan deelnemen aan het weekend.

Kosten: gedeelde tweepersoonskamer a € 120,= per persoon
Hiervoor heb je dan 2 overnachtingen, 2x een ontbijt en 2x een driegangen buffetdiner. Als je speciale dieetwensen hebt dan kijken we of daarmee rekening kan worden gehouden. Bij de inschrijving kan je aangeven welke dieetwensen dat zijn. Lunches onderweg, drankjes, borrelhapjes etc etc zijn voor eigen rekening.

Vanwege de grote belangstelling van de afgelopen jaren wordt het weekend primair alleen opengesteld voor TCN-leden en hun partner. 

 

Schrijf je hier in: https://leden.conscribo.nl/Tcn/inschrijfformuliertcnbuitenlandweekend2021

 

Eventuele afspraken zoals het aanrijden op vrijdag verloopt via het forum via het topic ‘Buitenland weekend 2021’. De verschillende routes zullen we tijdig verspreiden zodat je thuis al kunt kijken welke route(s) je voorkeur hebben.

 

NB

  • De Transalpclub is geen reisorganisatie en voorziet niet in een annuleringsregeling, spreek ingeval van een annulering je eigen annuleringsverzekering aan. Bij annulering kan wel bemiddeld worden met leden die eventueel op de reservelijst staan.