Men Only Weekend

Men Only Weekend

Van 27-04-2018 10:00 tot 29-04-2018 17:00

Bij Kautenbach

Geplaatst door TCN Activiteit

Categorieën: Evenementen


Een oude traditie blazen we weer eens nieuw leven toe.

Tijdens het afsluitweekeinde in Dasburg kwamen we langs een klein hotelletje in Kautenbach in het Luxemburgse kanton Wiltz, het hart van de Luxemburgse Ardennen.

Het  was tijd voor een bakje koffie dus het hotel ingelopen en we werden hartelijk ontvangen door de eigenaren  Berdie en Ruud, een van oorsprong nederlands koppel. We raken aan de praat en hebben een rondleiding gekregen in het kleine familiehotel wat 10 kamers bevat. De kamers zijn keurig ingericht, er is een gezellige bar en bij mooi weer is er een terras beschikbaar.  Als het rond de koningsdag dus mooi weer is dan kunnen we buiten zitten, en wordt het ’s avonds wat kouder dan is de kans groot dat we de vuurhaard aansteken op het terras.

men only terras

men only kamer

Kautenbach ligt centraal in de luxumburgse Ardennen en ligt dicht bij Wiltz en Esch-sur Sure. De weg omhoog (Kautenbach ligt in een vallei) brengt ons direct al een paar leuke haarspeldbochten. Daar dit hotel een centrale ligging heeft is zowel  België, de Eifel en heel Luxemburg zelf goed te bereiden.

Het programma ziet er als volgt uit:

Voor het vertrek vanuit Nederland zullen we ook weer een route beschikbaar stellen maar deze mag je natuurlijk ook naar eigen wens invullen. Deze route zal in de buurt van Eindhoven starten.

De kosten van dit weekeinde bedragen 125 euro, bestaande uit twee overnachtingen, 2 keer een ontbijtbuffet en 2 keer diner. Met speciale dieetwensen wordt rekening gehouden. Een hoop gezelligheid is verzekerd, en in de avond stoken we een vuurtje op het terras.

Let op wees er snel bij! Er zijn maar 20 plekken beschikbaar.