Eifel- en allroadtrainingen

16 okt 2017 20:01 - 16 okt 2017 20:13 #1 door J-P
Eifel- en allroadtrainingen werd gestart door J-P
Eifeltraining

Deze training is voor iedereen die beter maar vooral veiliger wil leren motorrijden en persoonlijke aandacht op prijs stelt. De heuvelachtige Eifel biedt de ideale bochtige omstandigheden om je motorvaardigheid en verkeersinzicht onder begeleiding van een ervaren KNMV-gecertificeerde instructeur naar een hoger niveau te tillen. Wat is je beste plaats op de weg voor die bepaalde situatie, kijktechniek, hoe “lees” je de weg zodat je beter kan voorspellen wat komen gaat, anticiperen en snelheid aanpassen aan de situatie, inhaaltechniek. In de bergen komen daar nog elementen bij zoals bochtentechniek in al zijn facetten, de beste remtechniek voor bepaalde situaties etc. Met de opgedane vaardigheden kun je in elk bergachtig gebied goed uit de voeten.

Aan de hand van je inschrijving ga ik na wat jouw leerdoelen zijn. Je komt dan in een groep van maximaal 4 personen terecht met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau en soortgelijke wensen. Op de avond voorafgaand aan de eerste trainingsdag komt jouw groep aan in het hotel, voor het avondeten. De instructeur is al aanwezig. Die avond gaan we nadrukkelijk in op de komende dagen. De volgende ochtend volgt na het ontbijt een theoriegedeelte waarna we de weg op gaan. De routes en dagindeling zijn toegespitst op (het verhogen van) jouw rijniveau.
De instructeur rijdt in het midden, 2 voor hem, 1 of 2 achter hem. Alles wordt gefilmd en je krijgt onderweg door je oortje routeaanwijzingen en coaching. Er wordt meermaals gestopt om te evalueren en natuurlijk de broodnodige energie in te nemen met een drankje of hapje. Aan het eind van de middag komen we weer aan in het hotel en is er de gelegenheid om op te frissen. Na het diner worden de verrichtingen bekeken en besproken. De volgende ochtend gaan we na het ontbijt weer rijden. Deze dag rijden we tot ongeveer 15.00u. We ronden af met een evaluatie van de training.
Via de portofoon krijg je direct feedback over je verrichtingen. Je medecursisten horen deze feedback ook, zodat wat gezegd wordt voor iedereen kenbaar en toepasbaar is.
De trainingen vinden plaats vanuit Krautscheid en het eindpunt van de 2de (of 3de) dag is in overleg met de deelnemers. Er bestaat de mogelijkheid een extra nacht te boeken (mits een kamer beschikbaar is) zodat je diezelfde dag niet ook nog naar huis moet rijden.

Geinteresseerd? Klik moveonmotortrainingen.nl/eifeltraining/ voor meer informatie betreffende prijs en beschikbaarheid. Wijzigingen worden gelijk daar aangepast. Wil je je al aanmelden?! Dat kan ook!

Hoe gaat het er aan toe? vimeo.com/238445371
Recensies: www.facebook.com/MoveOnMotortrainingen/r...s/?ref=page_internal

Ook voor Allroadtraing in Zuid West Nederland tegen een aanvaardbare prijs is MoveOn motortrainingen het aangewezen adres.

CRF1000 Africa Twin tricolor
www.moveonmotortrainingen.nl
Discussie gesloten.
Moderators: varaderohuibje
Tijd voor maken pagina: 0.132 seconden