Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Aangezien Tomaten-Paultje nog geen recept voor de zaterdag heeft gestuurd;
Is er een vega maaltijd te bedenken/bereiden voor de hele groep?
Volgens de spreadsheet 9 euro pp.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Hoi Freek van mij mag je er bij zijn we vinden wel een plaatsje in de chalet;
5 personen en 5 bedden , maar wat mij betreft kun je in de woonkamer op een luchtbed
of gebruik maken van de bank . de kosten zijn € 60 en kun je over maken op ING 680752986 TNV
WP de weert . dit is alleen voor de slaap plaats het eten regelen we onderling nog mvg Willem.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Ik zou gewoon sardientjes in olie uit blik nemen. De olie moet je overigens niet meeroeren, die mag gewoon door de gootsteen. Eventueel een (1) blikje ansjovis erbij ;D En veel knoflook en misschien nog een potje kappertjes en dan oude strooikaas eroverheen, mag ook parmesan of pardano zijn. Paar blaadjes basilicum voor de smaak. Potje zongedroogde tomaatjes fijnsnijden en door de tomatensaus roeren, dat geeft een extra tomatenbeleving :Mijn recept is overigens ook aan te passen op vegetarisch, ik heb voorgesteld om pangasiusfilet ipv gehakt te gebruiken voor de liefhebbers. Of misschien kunnen de vegetariërs onder ons ook een voorstel doen welke vissoort het beste bij spaghetti met tomatensaus past?
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Eddy en ik zijn druk bezig met de routes
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Is het nu kook club geworden
Eddy en ik zijn druk bezig met de routes
later
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Ik zou gewoon sardientjes in olie uit blik nemen. De olie moet je overigens niet meeroeren, die mag gewoon door de gootsteen. Eventueel een (1) blikje ansjovis erbij ;D En veel knoflook en misschien nog een potje kappertjes en dan oude strooikaas eroverheen, mag ook parmesan of pardano zijn. Paar blaadjes basilicum voor de smaak. Potje zongedroogde tomaatjes fijnsnijden en door de tomatensaus roeren, dat geeft een extra tomatenbeleving :
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Dat vroeg ik me ook al af. ;D
Volgens mij staan er inmiddels al meer opmerkingen over het eten incl. recepten en ingrediënten suggesties dan over het rijden.
ps. Zal ik nog kaarten of dobbelstenen meenemen?
Marc
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
gewoon analoog tussen vier wielen vrijdag een aantal routes gecontroleerd als het weer zo droog blijft is het toeren over het zand en gravel voor de meeste stukken tenminste >Neem aan de digitale varianten,
want als jullie met zn tweeen "fysiek druk bezig zijn met de routes"
hebben we daar sinds afgelopen zondag minder goede ervaring mee.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.
Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.