×
De Transalpclub op de Motorbeurs van 20 t/m 23 februari 2020. (21 feb 2020)

De Transalpclub staat dit jaar weer op de Motorbeurs voor iedereen die geïnteresseerd is in onze clubactiviteiten, toertochten en clubmotoren.

Kom langs voor een kop koffie, een goed gesprek of puf even uit op een van onze bankjes. Dit jaar staat er weer een motor van een een lid op de beurs en misschien staat er wel een tweede bij. Kom snel de Alp van TransalpGhost bekijken!

We hebben een nieuwe beursgadget voor leden en een geweldige actie voor nieuwe leden! Klik snel verder!

Off/Allroad tracks (midden) Nederland

10 feb 2020 22:24 #1 door Hendrikus de Vries
Off/Allroad tracks (midden) Nederland werd gestart door Hendrikus de Vries
Goedenavond Heren en Dames,

Ben al een paar weken de nodige fora aan het afspeuren naar de betere offroad routes in de omgeven en ben tot op heden voornamelijk 4x4 routes tegen gekomen. Zijn er wellicht ook Routes in Nederland die stukken singletrack hebben of wat lastiger terrein dan aangereden zandwegen? Vorige week zondag ben ik er in de regen maar eens op uit getrokken om te kijken of ik die 4x4 routes wat losser kon krijgen wat op sommige stukken wel lukte maar vaak toch te hard bleek en niet los wilde komen. De vraag is dus of iemand nog wat leuke bestanden heeft welke recent met routes zijn gereden of iemand in de afgelopen tijd heeft ontdekt. Ik hoor graag van jullie!

Groeten,

Henk

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.099 seconden