Morocco Epic Tour voor Africa Twin rijders

20 okt 2016 19:52 - 20 okt 2016 19:54 #1 door V-Twin
Bezitters van een Africa Twin begin maar alvast met sparen zodat je snel je slag kunt slaan als Honda Benelux over de brug komt en zich door Honda Spanje/Benelux laat inspireren.

"Was je een ingezetene geweest van Spanje of Portugal én eigenaar van de Honda CRF1000 L Africa Twin, had je mee kunnen doen aan de 2017 Honda Africa Twin Morocco Epic Tour (10-18 maart 2017).

Als je een offroad circus optuigt voor maximaal 50 deelnemers en deelname beperkt voor bewoners van het Iberisch Schiereiland,  laat de wens van andere Europeanen die dat ook wel willen je Siberisch koud. Het lijkt ons stug dat Honda Benelux zich Oostindisch doof houdt voor deze wens en in Spanje of Portugal de blauwdruk opvraagt van deze Marokko expeditie.

Dan kun je in België en Nederland wachten op een bericht van Honda Benelux waarin ze aankondigen ergens in maart ook een fantastische trip door Marokko te organiseren. Want dat is het: fantastisch.

Het offroad karakter van de trip, moet routes van 300 km, doet het allround karakter van de Honda Africa Twin alle eer aan. Met routes door de duinen van Erg Chebbi en de woestijn van Merzouga, maar ook over de bochtige asfaltwegen in de Atlas en de Thodra kloof. Je waant je er echt een van de eerste Dakar deelnemers.

Honda Spanje en Portugal regels de douaneformaliteiten, maar zorgt onderweg ook voor medische ondersteuning en technische hulp.

Mocht Honda Benelux echt van plan zijn ook een Morocco Epic Tour te organiseren, zal het bericht snel komen. De inschrijving voor Spanje en Portugal start dan op 30 november."

Bron: anwb.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Huib@1100
Tijd voor maken pagina: 0.071 seconden