Bevestiging kennisname privacyverklaring en forumgedragsregels

26 mei 2019 14:50 - 01 juni 2019 09:40 #1 door Baardaap
Op verzoek van het bestuur zullen alle gebruikers met ingang van 1 juni 2019 worden gevraagd te bevestigen dat zij kennis hebben genomen van de TCN privacyverklaring alsmede de TCN Forum gedragsregels.

Gebruikers die reeds een account hebben, worden na het inloggen doorgestuurd naar een pagina, waar zij middels een vinkje kunnen aangeven de privacyverklaring en gedragsregels te hebben gelezen (zie bijlage). Voor nieuwe accounts wordt dit onderdeel van de aanmeldprocedure. Zij geven tijdens het aanmaken van een account aan, kennis te hebben genomen.

Dit is een eenmalige actie en zorgt ervoor dat er geen misverstanden kunnen ontstaan over het bestaan en de inhoud van de regels. Mochten er ingrijpende wijzigingen optreden in de privacyverklaring of de gedragsregels, dan kan er op verzoek van het bestuur opnieuw om toestemming gevraagd worden.

Verder heb je met ingang van 1 juni de mogelijkheid om direct via de website inzage in je gegevens aan te vragen. Je vind de link vanaf die datum in het menu onder de kop Privacy.
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.103 seconden