Nazomer

activiteiten

De zomer is alweer op zijn retour, maar het (mooi weer) motorseizoen beslist nog niet. Op de TCN agenda staan een paar mooie activiteiten klaar, waarvoor nog ruim voldoende plekken zijn.

Zondag, 3 september nodigen we je uit om deel te nemen aan de Maasvlakterit. Vanuit Barendrecht zullen we eerst de Hoeksche Waard verkennen om vervolgens door te rijden naar het nieuwste stukje (vaste) land van Nederland. Wil je voordelig lunchen bij Paviljoen Stormvogel? Schrijf je dan voor vrijdag, 2 september in voor de rit en geef op het inschrijfformulier aan, dat je wenst gebruik te maken van het luncharrangement.

Twee weken later, op zondag, 17 september, kun je je voertuigbehersing op proef stellen tijdens een dag Trial Rijden in Enschede. Wie weet kom je tot de ontdekking van verborgen talenten... Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in.

Mocht je de 17e niet kunnen of houd je het liever vlak als je het onverharde opzoekt, dan is er nog de traditionele Drenthe Allroad rit op zaterdag, 30 september. Houd website en forum in de gaten voor meer informatie over dit uitstapje voor ervaren en minder ervaren zandhazen.

Als herfstig uitstapje vind ook dit jaar in oktober weer het TCN Buitenlandweekeinde plaats. Inmiddels staat Hotel Daytona te Dasburg (D) geheel tot onze beschikking. Er kan dus ook voor dit uitstapje nog worden ingeschreven. Wil je graag een weekeind vol rijplezier, goed eten, mooie afwisselende landschappen en een hoop gezelligheid, schrijf je dan in via onze website.