Lid worden

Graag helpen we je op weg met het aanvragen van het lidmaatschap.

Bij de Transalp Club Nederland maken we gebruik van een digitale ledenadministratie. Dit betekent dat je eenvoudig via internet lid kunt worden van onze club. Deze digitale ledenadministratie staat om veiligheidsredenen helemaal losgekoppeld van onze website en het forum.

Het is daarom nodig om je op twee verschillende plekken aan te melden, zodat je overal gebruik van kunt maken. Hoe je dat precies doet, staat hieronder stapsgewijs beschreven.

Aanmelden bij de digitale ledenadministratie

Stap 1: 
Vul het online aanmeldformulier (Conscribo) in. 

Stap 2:

Wanneer je alles hebt ingevuld, controleert de ledenadministratie (Mariska van Dam) je gegevens waarna de gegevens in ons bestand worden opgenomen: je bent dan lid van De Transalpclub. Kan hij je aanmelding niet afronden, dan neemt hij daarover contact met je op.

Meestal 1x per week (dus svp niet gelijk zenuwachtig worden als het iets langer duurt) werkt hij de administratie bij. De nieuwe leden krijgen dan een e-mail waarin het lidnummer staat alsmede de factuur voor het lidmaatschap voor het lopende jaar + het eenmalige inschrijfgeld ad € 5,-. De lidmaatschapspasjes worden 1x per maand aangemaakt en verstuurd.

Het definitieve lidnummer heb je in stap 5 nodig. Dit betekent dat je stap 3 en 4 alvast kunt doorlopen als je dat nog niet gedaan hebt.

Aanmelden op het forum en de website

Stap 3:
Registreer een account op het forum via deze link.
(Mocht je al een account hebben, dan hoef je deze stap niet te doorlopen).

Stap 4:
Wanneer je alles goed hebt ingevuld, ontvang je hiervan een bevestigingsmail.

Je kunt nu inloggen op het forum én de website met dit account. Om toegang te krijgen tot alle mogelijkheden voor TCN-leden ga je door met de volgende stap. 

Stap 5:
Vul het formulier in op deze pagina. We zullen jouw gegevens dan controleren en de TCN-rechten toewijzen aan jouw account.

 

Heb je problemen met stap 1 & 2, mail dan naar leden@transalpclub.nl.

Lukt het aanmaken van een account op de website niet (stap 3-5), je krijgt bijvoorbeeld geen bevestigingsmail, dan mail je naar webmaster@transalpclub.nl.