Club Informatie

Welkomstwoord

We heten je van harte welkom op de website van Transalp Club Nederland (TCN), al meer dan 25 jaar de leukste motorclub van Nederland!

De TCN is de landelijke motorclub voor Honda Allroad motoren. Het begon allemaal met de Honda Transalp, bij ons vaak afgekort als Alp. De Alp en andere allroad motoren van Honda staan bekend om hun combinatie van een avontuurlijk en stoer karakter voor off-road, maar ook voor comfort op de verharde weg.

Clubmotoren

Naast de naamgever, de Honda Transalp, beschouwen we ook de Africa Twin, Varadero, XLV750R, Dominator, CB500X, NC7(5)0X en Crosstourer als clubmotor. Ze bezitten namelijk allemaal een stukje goede eigenschappen van het Transalp-DNA. Denk hierbij aan de allround inzetbaarheid (Africa Twin, Crosstourer), het comfort van een V-Twin (Varadero) of het avontuurlijke karakter (XLV750R, Dominator NX 250/650).

 

Wil je ook lid worden van de Transalp Club Nederland?

Klik hier voor meer informatie over het TCN Lidmaatschap

 

Clubactiviteiten

Ieder jaar worden een flink aantal avontuurlijke activiteiten georganiseerd:

- toertochten in de klasse 'road', 'all-road' en 'off-road'
- evenementen in binnen-, en buitenland
- inspectiedagen speciaal voor de clubmotoren
- ieder jaar wordt gestreden voor de Landmarkrally Troffee door leden.

In verschillende regio's van het land zijn vrijwilligers actief voor het organiseren van (regionale) bijeenkomsten (Stammtisch), toertochten en andere activiteiten.

Op onze website kan je technische informatie vinden over de clubmotoren. Ons druk bezochte forum staat klaar voor al je vragen, of om gewoon gezellig mee te kletsen.

De TCN heeft ruim 600 leden, die 5x per jaar ons clubblad de Transalper ontvangen met daarin een uitgebreide toerkalender, technische tips, foto's van clubmotoren en natuurlijk de verslagen van gereden ritten en evenementen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, kijk dan gerust eens op het forum, zoek contact via onze contact pagina of rij eenmalig een keer mee met een toertocht.