Buitenlandweekeinde

Van 27-09-2019 16:00 tot 29-09-2019 17:00
Geplaatst door TCN PR
Categorieën: Evenementen

 

Omdat de herfstvakantie gespreid over Nederland plaats vindt en eind oktober een grotere kans geeft op minder goed weer gaan we dit jaar iets eerder op pad. Het weekend staat nu gepland voor vrijdag 27 t/m zondag 29 september 2019.

 

Wat gaan we doen?

 

  • Vrijdag zijn we vanaf 16:00 uur welkom en krijg je een 3-gangen diner geserveerd;

  • Zaterdag kan je één of meerdere mooie motorroutes rijden;

  • Zondag, na het ontbijt, checken we weer uit. Omdat het Gasthaus op ongeveer 310 km afstand ligt van Utrecht kan je er ook voor kiezen om eerst nog een mooie route door de Eifel en de Ardennen te maken voordat je richting huis gaat.

 

De vrijdag- en de zaterdagavond kun je naar believen invullen. De ervaring leert echter dat de meesten er voor kiezen om weer eens bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Niets moet maar er kan van alles!

 

Faciliteiten

 

Het Gasthaus beschikt over twee- en driepersoonskamers, die allemaal beschikken over eigen douche / toilet en in het hele hotel is wifi beschikbaar. Daarnaast staat naast het Gasthaus nog een zespersoons vakantiehuis. Er is slechts één éénpersoonskamer beschikbaar, die alleen na overleg met de organisatie kan worden geboekt met een gemotiveerd verzoek. Stuur daartoe een mail aan de organisatie met je contactgegevens nadat je hebt ingeschreven.

 

Als eind januari nog niet alle 57 plaatsen zijn geboekt dan kunnen we (tegen meerprijs) tweepersoonskamers ook inzetten als een éénpersoonskamer. De meerpersoonskamers hebben tweepersoonsbedden maar met gescheiden matrassen en dekbedden. De tweepersoonskamers zullen primair worden toegewezen aan echtparen/stellen.

 

Je kunt in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een goed glas wijn of bier van de tap bijpraten in de gezellige bar. Verder beschikt het Gasthaus over een ruime verharde privéparkeerplaats.

 

Inschrijven en kosten

 

Het aantal deelnemers is beperkt tot 57 personen. Tot 31 januari houdt de eigenaar het Gasthaus exclusief gereserveerd voor Transalpclub leden. Daarna kunnen ook niet TCN-leden boeken. Vanwege de grote belangstelling afgelopen jaar wordt het weekend primair alleen opengesteld voor TCN-leden en hun partner.

 

De inschrijving gaat open tijdens de ALV op zaterdag 12 januari 2019.

 

De kosten van dit weekeinde bedragen:

 

  • €119 p.p. bij verblijf alleen op een kamer
  • €99 p.p. bij verblijf in een meerpersoonskamer

Hiervoor heb je dan 2 overnachtingen, 2x een ontbijt en 2x een 3-gangen diner. Als je speciale dieetwensen hebt dan kijken we of daar rekening mee kan worden gehouden. Bij de inschrijving kan je aangeven welke dieetwensen dat zijn. Lunches onderweg, drankjes, borrelhapjes etc etc zijn voor eigen rekening.

 

Eventuele afspraken zoals het aanrijden op vrijdag verloopt via het forum via het topic ‘Buitenland weekend 2019’. Verschillende routes zullen we tijdig verspreiden zodat je thuis al kan kijken welke route(s) je voorkeur hebben.

 

De Transalpclub is geen reisorganisatie en voorziet niet in een annuleringsregeling. Spreek ingeval van een annulering je eigen annuleringsverzekering aan. Bij annulering kan wel bemiddeld worden met leden die eventueel op de wachtlijst staan.