Transalpclub op de Motorbeurs

Op 20-02-2020
Geplaatst door TCN PR
Categorieën: Evenementen
Hits: 1637

De Transalpclub op de Motorbeurs van 20 t/m 23 februari 2020.

 
De Transalpclub staat dit jaar weer op de Motorbeurs voor iedereen die geïnteresseerd is in onze clubactiviteiten, toertochten en clubmotoren.
 
 
Kom langs voor een kop koffie, een goed gesprek of puf even uit op een van onze bankjes. Dit jaar staat er weer een motor van een een lid op de beurs en we hebben een Africa Twin Adventure Sports 2020 van Motoport Wormerveer! Kom snel de Alp van TransalpGhost bekijken!
 
Natuurlijk heeft Huib dit jaar voor al onze leden een nieuwe, mooie en handige beursgadget gezorgd. Op vertoon van je lidmaatschappas krijg je de gadget mee! 
 
Je kunt ons op donderdag 20 tot en met zondag 23 februari vinden in Hal 10 op stand C020, dat is dezelfde plek als verleden jaar.
 
Ben je nog geen lid van de Transalpclub? Dan hebben we een mooie beursaanbieding om op de beurs lid te worden: Normaal betaal je €25 + €5 administratiekosten om lid te worden. Dit jaar betaal je op de beurs €25, zonder administratiekosten, maar met de TCN kentekenplaathouder (Waarde €5) voor op je clubmotor! Dat is maar liefst €10 korting op de normale prijs.
 
Naast de Honda Transalp, beschouwen we ook de Africa Twin, Varadero, XLV750R, Dominator en Crosstourer als clubmotor.