TCN Barbecue vrijwilligers en toercommissie (voor alle leden)!

Van 28-10-2023 14:30 tot 28-10-2023 17:00
Geplaatst door TCN Toer
Categorieën: Evenementen, Vergadering
Hits: 2046
  1. Activiteitenvergadering seizoen 2024

 

Onderwerp: Uitnodiging om Samen te Bouwen aan een Actieve Transalpclub!

Datum: zaterdag 28 oktober 2023

Plaats: Motorbandenzaak (Rob Geelen)

Eikenlaan 259 E
2404 BP Alphen aan den Rijn

tijdstip: aanvang 14:30 uur

Aansluitend: Barbecue

Beste leden,

We hopen dat deze uitnodiging jullie in goede gezondheid bereikt en dat jullie allemaal terug mogen kijken op de prachtige toertochten en evenementen die onze club in 2023 heeft georganiseerd. Wellicht hebben jullie ook kunnen genieten van een fantastische motorvakantie?

 

Graag nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze activiteitenvergadering. Samen willen we vooruitkijken naar het seizoen 2024 en de toerritten en activiteiten voor het komende jaar vormgeven.

Onze vereniging floreert dankzij de kracht van nieuwe ideeën en het enthousiasme van onze leden. Daarom willen we deze gelegenheid aangrijpen om jullie uit te nodigen voor deze bijeenkomst. We zijn benieuwd naar jullie waardevolle inbreng, hulp bij activiteiten, en mogelijk zelfs nieuwe leden die ons bestuur willen versterken.

Nieuwe Ideeën:
Jullie creativiteit en frisse perspectieven zijn van essentieel belang voor de voortgang van onze vereniging. We willen graag brainstormen over nieuwe evenementen en mogelijke verbeteringen voor onze huidige activiteiten. Dit is het moment om jullie stem te laten horen en een verschil te maken in de toekomst van onze vereniging.

Helpende Handen:
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van onze vereniging. Als je tijd en energie kunt vrijmaken om ons te ondersteunen bij toerritten, evenementen (zoals het NTT, buitenlandweekend, etc.), of extra programma’s, zoals een demo dag, dan is dit een fantastische manier om actief betrokken te raken. Samen kunnen we zoveel meer bereiken!

Versterking van het Bestuur:
Als je geïnteresseerd bent om een nog grotere impact te maken en een leidende rol op je te nemen binnen onze vereniging, overweeg dan om jezelf kandidaat te stellen voor een functie in het bestuur. Jouw vaardigheden en expertise zijn van onschatbare waarde, en we verwelkomen graag nieuwe leiders om ons team te versterken.
Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris.

Jullie inzet is van cruciaal belang voor de toekomstige successen van onze vereniging, en we willen graag dat iedereen zijn of haar bijdrage kan leveren op welke manier dan ook. Dus, ongeacht of je slechts een uurtje per maand of een paar dagen per week kunt bijdragen, elke vorm van hulp wordt gewaardeerd en zal een verschil maken.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de bijeenkomst op 28 oktober. Laten we samenwerken en onze vereniging naar nieuwe hoogten brengen!

 

Als je niet fysiek bij de vergadering aanwezig kunt zijn, maar toch graag je ideeën wilt delen of je hulp wilt aanbieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Laat ons alsjeblieft uiterlijk 21 oktober weten of je aanwezig zult zijn, zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen.
Geef ook aan of je na afloop van de vergadering aan de barbecue wil deelnemen.

 

Aanmelden voor de vergadering met aansluitend de barbecue kan via het inschrijfformulier.
Voor informatie over een bestuursfunctie kun je mailen naar bestuur@transalpclub.nl

 

We zien uit naar jullie komst!Met vriendelijke groet,

Het bestuur.