Openingsrit

Van 17-03-2024 10:00 tot 17-03-2024 17:00
Bij Leusden
Geplaatst door TCN Toer
Categorieën: Road
Hits: 1224

TCN openingsrit zondag 17 maart 2024 (of 24 maart!)

Je kunt je inschrijven voor deze rit door op "deelnemen" links bovenaan dit scherm te klikken.
Zorg dat je bent ingelogd, anders zie je dit niet staan!

 

Organisator: Jan van den Berg
telefoon: 06 2125 6248

e-mail: jan@klein-rossenberg.nl (maar de beller is sneller …..)

verzamelen vanaf 10.00 uur bij De Til, Hamersveldseweg 30, 3833 GR Leusden (parkeerterrein achter De Til, ingang Lisidunalaan)

lengte van de rit is ongeveer 115km

einde van de rit is bij restaurant ’t Veerhuis te Opheusden

de route is geheel verhard zonder onverhard alternatief

Het bijzondere van deze rit is dat er tijd genoeg is om met elkaar herinneringen op te halen aan de – hopelijk dan – afgelopen winter met alle kou en andere ontberingen. Bij de start is er koffie en thee en misschien ook nog wat te knagen. Als het heel mooi weer is zal het wel wat drukken zijn en dan kunnen we ook buiten zitten.

De rit voert ons in één ruk naar de lunchlocatie in Opheusden. Wij zijn daar dus iets later dan de standaardtijd waarop wij gewend zijn om te lunchen. Om dat uitstel te verzachten is het op de lunchplek extra goed toeven. De lunchlocatie is ook gelijk het einde van de rit: ik hoor de ah’s en och’s al aankomen maar het biedt ons wel de ruimte om het gesprek van voor de start voort te zetten cq met andere TCN-ers kennis te maken. Het is half maart ook niet zo gek om de rit wat korter te houden.

Let op: als de weersvooruitzichten voor de 17e veel minder zijn dan voor de zondag erna dan houd ik de mogelijkheid open om de rit een week later te organiseren.

Houd de website en/of, ook leuk, de Spond-app (code voor onze club is VWFZS) in de gaten voor de laatste update. Aanmelden kan via de app en via de website. De route wordt op beide plekken beschikbaar gesteld.

Ik heb op de ALV ook beloofd om enkele landmarks in de route op te nemen. Die landmarks bied ik ook aan bij de landmark-organisatie maar omdat die pas met de motorbeurs openheid van zaken geven, vertrouw ik er op dat alle drie mijn landmarks er wel in zullen zitten. Om je vast aan het zoeken te zetten, drie kenwoorden voor drie landmarks, te weten: een voormalige boerderij-woning uit begin 1800, een monument waarmee de inundatie aan het begin van WO II wordt benoemd en voedselconferentie. Als ze onverhoopt niet meetellen dan zijn de toch wetenswaardig.

 

Introducees zijn welkom maar dan wel graag even bij Jan aanmelden én op een clubmotor.