MRT

Van 18-03-2018 10:00 tot 18-03-2018 17:00
Geplaatst door Tonchi
Categorie├źn: Evenementen

Alléén voor TCN-leden

De MRT van 18 maart zit vol. Er kunnen nog maximaal twee deelnemers op de reservelijst. Houd voor de bekendmaking van de volgende datum website en forum in de gaten.

Is het een tijd geleden, heb je wat meer vertrouwen nodig of kan je wel wat meer behendigheid gebruiken met je motor? Dan is het nu je kans om een

Motor Rijvaardigheid Training te volgen wat speciaal gericht is op onze TCN motorfietsen. Het maakt niet uit dat je weinig of al jarenlange ervaring hebt, het is voor iedereen leerzaam. Vooral als het seizoen weer gaat beginnen (na de motorbeurs in 2018) is het zeker niet onbelangrijk om de vaardigheden weer wat op te frissen. Je rijdt tenslotte niet meer zoals je de motor voor het laatst in zijn (winter) stalling had gezet. (Even de “diehards” uitgezonderd)!

Ik geef speciaal voor de TCN-leden een leuke en vooral leerzame

Motor Rijvaardigheid Training met vooral veel aandacht voor de kijktechnieken, bochtentechnieken en remtechnieken en een stukje behendigheid is zeker niet uitgesloten. Hoe lang is het geleden dat je een bocht hebt gedraaid binnen de cirkel van 6 meter, heb je wel eens een noodstop gemaakt met je eigen motor? Ik richt mij vooral op de wensen van mijn cursisten en dat probeer ik zo persoonlijk mogelijk te coachen. Vandaar dat mijn groepen ook niet veel groter zijn dan hooguit 5 personen per instructeur, ik werk ook met portofoons zodat je onderweg gecoacht kan worden daar waar nodig is. De instructeurs zijn WRM gecertificeerd en hebben diverse motor-opleidingen gevolgd.

De kosten van de Motor Rijvaardigheid Training zijn € 119,00

Alleen voor TCN leden is deze Motor Rijvaardigheid Training € 89,00 !!!

Heb je belangstelling dan kan je je opgeven via de website van de Transalpclub.

De eerste MRT zal gegeven worden op zaterdag, 18 maart 2018, bij voldoende belangstelling zullen er ook MRT ’s in april en mei gegeven worden.