Kampeerweekeinde

Van 13-04-2018 18:00 tot 15-04-2018 13:00
Geplaatst door TCN Activiteit
Categorieën: Evenementen
Labels: verhard, allroad

Zin in een mooi en gezellig kampeer, allroad avontuur? Schrijf je dan in voor dit leuke kampeerweekend.

We gaan van 13-15 april onze tenten opslaan op camping De Boshoek in Voorthuizen. Daar hebben de Activo’s een aantal plaatsen speciaal voor ons gereserveerd, zodat we gezellig bij elkaar kunnen staan.

Dit wordt een echt plus weekend want we hebben een prachtige all-road route van ongeveer 110km over de Veluwe voor jullie gemaakt, die voor een ieder met een klein beetje ervaring zeker te doen is. Natuurlijk is er ook aan de asfaltridders gedacht en daar staat een leuke afwisselende route voor klaar die zeker de moeite waard is.

Ook hebben we op de vrijdagavond een EHBO workshop voor de motor verzorgd door onze technische mannen Hans Schaap & Rob Geelen. Zij geven handige tips & trucks voor als we onderweg of op vakantie zijn.

Update: De EHBO workshop gaat helaas niet door. Er wordt wel verder aan gewerkt en wij hopen deze op een volgende evenement opnieuw te kunnen aanbieden.

Wat bieden wij jullie aan :

  • 2x kampeerovernachting
  • 2x stevig ontbijt
  • 1x BBQ speciaal op zaterdagavond
  • 1x EHBO workshop op vrijdagavond
  • 1x allroad route
  • 1x asfalt route

De kosten voor het weekend zijn €69,50 per persoon.

Extra informatie: Men kan zich tot 1 april opgeven voor dit evenement, dit vanwege de beschikbaarheid van de campingplaatsen.
De track van de allroad route wordt alleen verstrekt aan de deelnemers die zich hebben ingeschreven en wordt daags van te voren verzonden.

Tot ziens op het Kampeerweekend!