Inspectiedag 3 (Elburg)

Van 21-04-2018 09:00 tot 21-04-2018 17:00
Geplaatst door TCN PR
Categorieën: Inspectiedag

Vanuit de technische commissie worden elk jaar aan het begin van het motorseizoen een aantal inspectiedagen georganiseerd, zodat je jouw motor grondig kunt laten inspecteren. Zo krijg je aan het begin van het seizoen een goed inzicht in de staat van je motor. En met dat inzicht kun je vervolgens eventuele pijnpunten aanpakken zodat je samen met je motor tiptop het nieuwe motorseizoen in kan gaan.

Deelname aan deze inspectiedagen is gratis, maar je moet je wel inschrijven.

Wat kan je verwachten?
Nadat de inschrijvingen verwerkt zijn, wordt er een planning opgesteld en krijg je bericht voor welk dagdeel jij bent ingedeeld.
Tijdens de inspectie kan je meekijken hoe jouw motor op diverse cruciale punten wordt nagelopen. De inspectie duurt ca. 45 minuten, waarna je samen met de ‘inspecteur’ alle constateringen nog eens doorloopt en je tekst en uitleg krijgt bij de bevindingen.
Uiteindelijk krijg je een formulier waarop de aan te pakken gebreken zijn opgesomd en kan je zelf bepalen wat je hiermee gaat doen. De keuze is aan jou. Je kunt de gebreken zelf aan pakken, naar een dealer gaan, of, en dat horen wij natuurlijk het liefst, bij een van de sleutelplaatsen langs gaan. Je kan er dan voor kiezen om de werkzaamheden te laten uitvoeren of onder begeleiding mee te werken. Zo leer je direct de techniek van je eigen motor beter kennen.

Naast het feit dat het altijd heel gezellig is en je samen met mede clubgenoten onder het genot van een hapje en drankje alvast het aankomende seizoen doorneemt, is het ook nog eens een leerzame dag. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers kan het zijn dat er ook nog een korte workshop over een technisch onderwerp plaats gaat vinden. Houd hiervoor de website en het forum in de gaten.