Afsluiten bij Einstein (volgeboekt)

Van 26-10-2018 10:00 tot 28-10-2018 17:00
Geplaatst door TCN Activiteit
Categorieën: Evenementen
Labels: verhard

 

Dit evenement is volgeboekt. Je kunt nog wel inschrijven voor de reservelijst. Mocht er een plek vrij komen dan word je geïnformeerd. Zo lang je op de reservelijst staat, hoef je nog niet te betalen.


Het afsluitweekend in Dasburg afgelopen jaar was volledig volgeboekt en een succes. In 2018 gaan we dat minstens evenaren. We hebben in het Sauerland in een piep kleine gehucht, Kirchhundem, met 45 inwoners een mooie locatie gevonden. Vanaf vrijdag 26 oktober t/m zondag 28 oktober zijn we te gast bij Erwin en Maartje, een enthousiast stel die sinds 2016 de scepter zwaaien in Waldhotel Einstein.

 

 

Wat gaan we doen?

  • vrijdag zijn we vanaf 16:00 uur welkom en krijg je een driegangen dagmenu geserveerd;

  • zaterdag kan je één of meerdere mooie motorroutes kiezen die Erwin zelf heeft gemaakt. Daarbij kan je kiezen uit verschillende routelengtes en desnoods rijg je twee routes aan elkaar. Stuk voor stuk gaan ze allemaal door een mooi gebied. ’s-Avonds wordt er weer een lekker driegangen dagmenu geserveerd;

  • Zondag, na het ontbijt, checken we weer uit. Omdat Waldhotel Einstein op ongeveer 310 km afstand ligt van Utrecht kan je er ook voor kiezen om eerst nog een route door het Sauerland te maken voordat je richting huis gaat.

De vrijdag- en de zaterdagavond kun je naar believen invullen. Erwin en Maartje hebben een kast met spelletjes waarvan je gebruik kunt maken maar ze beschikken ook over een sauna. De ervaring leert echter dat de meesten er voor kiezen om weer eens bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Niets moet maar er kan van alles!

 

Faciliteiten

Waldhotel Einstein beschikt over 16 tweepersoonskamer, 2 éénpersoonskamers met eigen douche / toilet en in het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Je kunt in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een goed glas wijn of bier van de tap bijpraten in de gezellige lounge of Gaststube. Omdat Erwin zelf ook een enthousiast motorrijder is, hij is de zelfbenoemde bochtenkoning van het Sauerland, weet hij als geen ander dat motorijders graag over specifieke faciliteiten beschikken, zo zijn aanwezig: drie afsluitbare garages waar de motoren gestald kunnen worden, een werkplaats met gereedschap voor kleine reparaties, was- en poetsmogelijkheden, droogruimte voor kleding etc. Ook heel handig is dat het hotel over een grote verharde privéparkeerplaats beschikt.

 

Ideeën voor de vrijdag

Uit ervaring weten we dat de aanrijroute op zich een mooie toertocht kan worden. Geen gejakker over de snelweg maar binnendoor naar Kirchhundem. We verzamelen ergens in het land of aan de grens en rijden dan met elkaar in groepen van 6, via een schitterende route naar het hotel. De verzamellocatie maken we, op basis van de inschrijvingen via het forum bekend; dus houd het topic ‘Afsluiten bij Einstein’ in de gaten. Als je op vrijdag bijvoorbeeld eerst nog moet werken, kan je natuurlijk ook zelfstandig naar Kirchhundem rijden.

 

Inschrijven en kosten

Het aantal deelnemers is beperkt tot 32 personen; dus wacht niet te lang met inschrijven.

Tot 30 april a.s. houden Erwin en Maartje het hotel exclusief gereserveerd voor Transalpclubleden. Vanaf 1 mei kunnen ook niet TCN-leden boeken. Als we het hele hotel weten vol te boeken dan levert dat nog een leuke verrassing op!


De kosten van dit weekeinde bedragen €110. Hiervoor heb je dan 2 overnachtingen, 2x een ontbijt en 2x een driegangendagmenu. Als je speciale dieetwensen hebt dan wordt daar rekening mee gehouden. Bij de inschrijving kan je aangeven welke dat zijn.

 

Lunches onderweg, drankjes, borrelhapjes etc etc zijn voor eigen rekening.

 

De inschrijving opent op 5 maart om 19:00. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers is beperkt.

 

Eventuele afspraken zoals het aanrijden op vrijdag verloopt via het forum via het topic ‘Afsluiten bij Einstein’. Verschillende routes zullen we tijdig op de website plaatsen zodat je thuis al kan kijken welke route(s) je voorkeur hebben.