Transalp Clubdag

Van 08-07-2023 10:00 tot 08-07-2023 17:00
Geplaatst door TCN Webmaster
Categorieën: Evenementen, Road
Hits: 1034

Save the date: zaterdag 8 juli as TCN-Honda-event bij Ten Kate Motoren! Speciaal voor TCN-leden is er 8 juli as een dag om kennis te maken met de nieuwe Transalp.

Ten Kate Motoren regelt samen met Honda Benelux meerdere Transalpen om mee proef te gaan rijden. Ten Kate Motoren biedt ons daarnaast de mogelijkheid om ook met zijn grotere zusje en andere (club)motoren uit de Honda-stal proef te rijden.

Behalve dat de lunch voor ons wordt verzorgd is er aan het eind van de dag een BBQ! Schrijf je (snel) in, want de motoren worden op volgorde van inschrijven uitgedeeld. Het hangt mede van de opkomst af hoe lang je kunt rijden, maar reken op ongeveer een uur. Wij proberen het programma verder aan te kleden met – veel – technische info over de nieuwe motor maar je kunt natuurlijk ook met al je vragen over de andere motoren bij deze premium Honda-dealer terecht.

Hier kun je vinden bij wie je moet aanmelden. (Zorg dat je ingelogd bent!)
Zowel deelname als de lunch/BBQ is gratis. Ten Kate Motoren en de Transalp club Nederland organiseren samen deze dag. O ja, je kunt je ook aanmelden voor enkel de BBQ hoor.

Tot zaterdag 8 juli as in Nieuwleusen Bart Wezenberg en Jan van den Berg


n.b. Nog geen lid? Misschien is dit een goed moment om lid te worden?

Wel lid, maar geen toegang? Mail Willem Joosten pr@transalpclub.nl