Goirle-Spa rit

Op 28-08-2016
Geplaatst door Oldtimer
Categorie├źn: Toertochten
Labels: verhard, buitenland
Hits: 2697

Op 28 augustus maken we een mooie rit naar de Ardennen. Max Verstappen rijdt die dag een Formule 1 wedstrijd op Francorchamps, dus misschien komen we hem nog wel tegen op een terrasje in Spa ;-)

We verzamelen reeds om 09.00 uur en vertrekken om 10.00 vanaf de Camping Breehees (NTT 2016) in Goirle. Het is namelijk een extra mooie en voor de liefhebbers vooral wat langere toerrit van 365km.

Op zaterdag aankomen en een nachtje op de welbekende "NTT camping" Breehees slapen is geen enkel probleem. Je mag dit op eigen gelegenheid organiseren. Overleggen in het forum topic voor deze rit is altijd handig.

De rit begint in Brabant, we rijden vervolgens langs en door het mooie vennengebied via Hasselt de heuvels van de Ardennen in. Gezien de af te leggen afstand worden rustieke stukjes van de route afgewisseld met af en toe een stukje "tempo". Rond het middaguur verwachten we ergens een terrasje te pikken voor de lunch. Exacte locatie is nog niet bekend, maar er zullen meer dan genoeg gezellige gelegenheden rondom Spa zijn.

De route slingert tenslotte weer naar  Goirle waar opnieuw tentjes kunnen blijven staan voor deelnemers die op maandag pas huiswaarts willen.

De organisatie is in handen van Rainier Jansen.

LET OP: Routebestanden zijn beschikbaar, maar alleen te downloaden door TCN-leden die ingelogd zijn!

Gaan

  • tiny
  • Luc Theelen
  • COM_KUNENA_LIB_AVATAR_TITLE xrvtuur (Arthur)
  • COM_KUNENA_LIB_AVATAR_TITLE MartinW
  • COM_KUNENA_LIB_AVATAR_TITLE Johnvl
  • COM_KUNENA_LIB_AVATAR_TITLE Tines